Grad Virovitica objavio raspored sastanaka gradskih mjesnih odbora

Grad Virovitica na svojim službenim stranicama obavijestio je građane naselja Virovitica, na kojem djeluju četiri mjesna odbora, da je za rad članova mjesnog odbora osiguran prostor u gradskoj upravi na Trgu kralja Zvonimira 1.

Prema rasporedu Mjesni odbor Josip Juraj Strossmayer održava sastanke prvi četvrtak u mjesecu od 17 do 18 sati, Matija Gubec drugi četvrtak u mjesecu u istom vremenu, Stjepan Radić treći četvrtak u mjesecu u istom vremenu te u istom vremenu Zbor narodne garde četvrti četvrtak u mjesecu.

– U navedeno vrijeme građani mogu doći i članovima mjesnog odbora kojem pripadaju, iznijeti svoje sugestije, primjedbe i probleme vezane za komunalne i druge potrebne aktivnosti iz svoje ulice i šire. Održavanje sastanaka s građanima započet će od 01. ožujka 2020. godine. Pitanja, sugestije i prijedloge možete postaviti pismeno i dostaviti ih na adresu Grad Virovitica, Trg kralja Zvonimira 1 ili na besplatni telefon broj 08009995 – poručili su iz Grada.

Više informacija (uz područja koja obuhvaća pojedini mjesni odbor) možete pronaći na linku: Mjesni odbori sastanci 2020.

(www.icv.hr, virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content