KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu “Špijun lavljeg srca”, “Birds of prey i emancipacija famozne Harley Quinn” i “Zločesti dečki zauvijek”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

ŠPIJUN LAVLJEG SRCA
-komedija

petak, 07.02. u 17:00
subota, 08.02. u 17:00
nedjelja, 09.02. u 17:00

Film prati Romaina, psihologa koji je fasciniran svojim pacijentom Leom Milanom, koji tvrdi da je visoko obučeni međunarodni špijun, kodnog naziva Lav. Kada je Romainova zaručnica oteta, baš kao što je to Lav predvidio, Romain shvaća da je Leo jedini koji zna što se događa i jedini koji ima sposobnost pronaći i spasiti nestalu ženu. U očaju, Romain mu se pridružuje u žestokoj potjeri preko cijelog Pariza kako bi spasio svoju dragu Louise i usput zaštitio francusku središnju banku od pljačke stoljeća.

Cijena ulaznice: 25 kuna

BIRDS OF PREY I EMANCIPACIJA FAMOZNE HARLEY QUINN
-akcija

petak, 07.02. u 19:00
subota, 08.02. u 19:00
nedjelja, 09.02. u 19:00

Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna zvijezda je Margot Robbie kao famozna Harley Quinn koju smo već imali prilike gledati u filmu Suicide Squad. Harley Quinn predvodi svoju jaku žensku ekipu koju čine: Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Rosie Pere kao Renee Montoya i mlada debitantica Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

Cijena ulaznice: 25 kuna

ZLOČESTI DEČKI ZAUVIJEK
-akcija

petak, 07.02. u 21:00
subota, 08.02. u 21:00
nedjelja, 09.02. u 21:00

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom nastavku “Zločesti dečki zauvijek”. Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina, video: youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content