Konjički klub Virovitica održao redovnu izvještajnu skupštinu

Konjički klub Virovitica u mjesnom domu u Golom Brdu održao je redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik Marijan Žeravica podnio izvješće o radu u protekloj godini te predložio plan rada za 2020. godinu.

Konjički klub Virovitica osnovan 25. veljače 2013. godine, danas okuplja pedesetak članova koje veže ljubav prema konjima i prirodi pa je tako u protekloj godini organizirao niz aktivnosti. Uz poznati Virovitički maraton, konjički klub u prošloj je godini aktivno sudjelovao i u defileu povodom Đurđeva, tradicionalnih maškara, ali isto tako i na “Vrbovečkom projahivanju” u Vrbovcu, događaju pod nazivom “Zlatne grive zlatne doline” u Požegi, Mariji Bistrici i na drugim događajima koji uključuju defile konja i konjskih zaprega. Isto tako odradio je i niz radnih akcija na uređenju korala i mjesta za druženja na nogometnom igralištu. U planu za ovu godinu je uz navedene aktivnosti i obilježavanje dana naselja Golo Brdo, Izlet za djecu s posebnim potrebama, kao i druga sudjelovanja na događajima u Virovitici te drugim mjestima u Hrvatskoj.

Uz predstavnike i simpatizere kluba, te konjogojske udruge iz Vrbovca, uspješan daljnji rad članovima kluba poželjela je u ime Grada Virovitice zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek Golinac, predsjednik MO Golo Brdo Josip Blažević, te predsjednik MO Sveti Đurađ Ivan Čavarušić. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”580160″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content