LAVLJE SRCE VIROVITIČKIH RUKOMETAŠICA Lavice u slavonskom derbiju pred domaćim navijačima pobijedile Osijek

U utakmici 15. kola 1. hrvatske rukometne lige rukometašice 1234 Virovitice došle su do još jedne zaslužene pobjede. Pred domaćom publikom u dvorani OŠ Ivane Brlić Mažuranić bile su bolje od Osijeka 30:29 (17:14). Domaće igračice su povele 1:0 i od tada prepustile prednost gošćama iz slavonske metropole sve do 17. minute kada ponovno preuzimaju kontrolu rezultata. Minutu prije odlaska na odmor vode 17:13, imaju priliku za +5, ali je ne koriste već primaju pogodak i na odmor se odlazi rezultatom 17:14.

MG 3825Prvih deset minuta drugog dijela domaće rukometašice održavaju prednost, ali u 41. minuti gošće iz Osijeka dolaze do vodstva, koriste brojčanu prednost i odlaze na +3. Lavice se ponovno bude te uspijevaju preokrenuti rezultat i do kraja održavaju minimalnu prednost. Konačnu pobjedu donijela je Tamara Hudoletnjak iz sedmerca nekoliko sekundi prije kraja utakmice.

MG 3914Gošćama nije pomoglo niti pedesetak izuzetno bučnih navijača, koji su ih bodrili od prve do posljednje minute. Lavice su pokazale svoje lavlje srce i došle do još dva vrijedna boda u borbi za opstanak u rukometnoj eliti. Domaću ekipu su vodile Maja Mlinarić s devet, te Tamara Hudoletnjak i Ivana Kirin s po osam zgoditaka.

MG 4050(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”578813″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content