NASTAVITI NIZ USPJEŠNIH GOSTOVANJA U DALMACIJI Nakon pobjede nad sesvetskom Agroproteinkom, Lavice gostuju u Splitu

U nedjelju, 1. ožujka virovitičke Lavice gostuju u Splitu, gdje igraju sa Splitom 2010.

Prošle jeseni Splićanke su u Virovitici osvojile bodove, pobijedivši domaću ekipu 30:27. Nekoliko dana prije utakmice za virovitičku ekipu trebala je biti registrirana Maja Mlinarić, koja je sezonu prije igrala u Splitu. Uprava splitskog kluba otezanjem je onemogućila registraciju Maje Mlinarić, znajući da će im to olakšati put do pobjede. Sada bi to mogao biti dobar motiv Virovitičankama da im uzvrate.

U prošlom kolu Splićanke su gostovale u Dugom Selu i izgubile u samoj završnici. Sustigle su zaostatak od osam pogodaka, imale priliku za pobjedu i na kraju minimalno izgubile 21:20. U “lavljem brlogu” su svjesni da se u Splitu mora odigrati puno bolje nego u susretu sa Sesvetama. Obje ekipe imaju po 14 bodova, što je i dalje nedovoljno za opstanak u društvu najboljih. Pred rukometnim prvoligašicama još je devet kola u kojima se može svašta dogoditi. Svaki bod im može biti ključan, posebice kada se osvoji na gostujućem terenu.

U dosadašnjem dijelu natjecanja virovitičke rukometašice su pokazale da im očito odgovaraju gostovanja u Dalmaciji. U dvije utakmice su zabilježile pobjedu u Sinju i remi u Pločama, a i u tom remiju su bile vrlo blizu osvajanju dvaju bodova. Bilo bi lijepo kada bi se taj niz uspješnih rezultata nastavio. U igru treba ući bez opterećenja jer će domaćini biti pod pritiskom osvajanja bodova, što za gošće može biti samo prednost.

Utakmica 18. kola 1. lige igra se u maloj dvorani Sportskog centra “Gripe” u 17.30 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content