PAPUK U ZAVRŠNOM DIJELU PRIPREMA Trener Stjepan Mađarić: Noge su teške, ali jako sam zadovoljan igrom i pristupom

Nogometaši orahovačkog trećeligaša u završnom su dijelu zimskih priprema. Papuk je nakon bazičnog dijela, odigrao i nekoliko pripremnih utakmica i to kako je naglasio trener Stjepan Mađarić, s jakim ekipama, kako bi vidjeli koliko ekipa “može”.

I pokazalo se da može puno, iako, kako tvrdi Mađarić, to još nije ono što bi trebalo biti.

-Tek smo izašli iz onog bazičnog dijela priprema i noge su još uvijek “teške” tako da igrači još ne mogu dati 100 posto, ali itekako sam zadovoljan pristupom, igrom i angažmanom, tim više što gotovo niti u jednoj utakmici nisam imao kompletnu momčad na raspolaganju. – kaže Mađarić.

Papuk je do sada odigrao četiri utakmice u kojima je dva puta remizirao, kontra Slatine 0:0 i Belišća 1:1, s 2:0 pobijedio je feričanački FEŠK te izgubio 0:1 od NAŠK-a iz Našica.

-Ono što mene najviše veseli je igra, rezultati su najmanje važni. U svakoj smo utakmici pokazali veliki pomak i to je ono što trenera mora činiti zadovoljnim. Evo, sada u posljednjoj pripremnoj utakmici u Belišću protiv iznimno jake trećeligaške momčadi koja se bori za ulazak u drugu ligu smo vodili i imali nekoliko izglednih prigoda, i na kraju si sami zabili pogodak za remi. Treba reći da u toj utakmici nismo mogli računati na kapetana Bušljetu i Radinkovića, a odigrali smo jako dobru partiju i ravnopravno se nosili. To je moja želja u ovom trenutku, da izgledamo dobro, da se borimo i siguran sam da će ova ekipa pokazati jako puno kada krene nastavak sezone – zaključuje Mađarić.

Ono što je posebno prelijepo vidjeti je pogled u svlačionicu Papuka gdje momčad diše kao jedno.

-Odlična smo klapa, na terenu i izvan njega. Puno je tu zezanja, humora, zajedničkog druženja i u takvoj jednoj opuštenoj atmosferi najbolje je raditi. Svi daju sve od sebe, trener je maksimalna podrška svima nama od najmlađih do najstarijih i to jako puno znači. Sve ovo izgleda na jako dobro, svi jedva čekamo da ta sezona krene i pokažemo koliko Papuk vrijedi – kaže kapetan Tomislav Bušljeta.

Novaci, ako se tako može i reći, Benjamin Radinković i Marin Vratković odmah su “pohvatali konce”.

-Kao što sam rekao i kada smo se vraćali u Papuk, to su dečki s kojima se ono 100 godina znamo i igramo zajedno, tako da je sve okej. Trener Mađarić je taj koji nas drži na jednoj visokoj razini i sve je na svom mjestu. Igramo dobro, a ono najbolje tek dolazi – zaključuje Marin Vratković.

Do kraja priprema Papuk očekuju još dvije utakmice, u ovu subotu u Oriovcu kod Oriolika te na kraju, uoči nastavka sezone trećeligaškog Sjevera, generalka na svom terenu protiv Slatine.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content