Petar Fuis ponovno na kontrolnom treningu selektora HKS-a, zadovoljstvo izrazio trener Ferenčević: Posjeduje izuzetnu radnu etiku i neosporan talent

Nakon prvog okupljanja pretkadeta Regije Sjever u Đurđevcu u 12. mjesecu prošle godine, održan je i drugi kontrolni trening selektora HKS-a u Križevcima.

Na drugi kontrolni trening pozive je dobilo 17 ponajboljih košarkaša s područja četiri županije rođenih 2006. godine. Među pozvanima našao se i virovitički košarkaš Petar Fuis.

-Petar je četvrtu godinu zaredom dio našeg omladinskog pogona. Zaista me veseli činjenica što je već nakon prvog selektivnog treninga zaslužio poziv i na drugi, gdje su prisustvovali probrani mladi košarkaši s područja naše regije natjecanja i što je Petar među njima. Smatram da je svojim radom, trudom, a i talentom to definitivno zaslužio i nadam se da će ostati povećanim slovima upisan u selektorovu evidenciju – rekao je Marin Ferenčević, Petrov trener u virovitičkom košarkaškom klubu.

Petar se natječe u selekcijama M-15 i M-17, a povremeno skuplja prve minute i u seniorskom sastavu.

-Ponosan sam na Petra i nadam se da će mu ovaj poziv predstavljati poticaj za daljnji napredak i motiv za još veću angažiranost na treninzima iako Petar već posjeduje izuzetnu radnu etiku i neosporan talent. Ovo je ujedno i pokazatelj dobrog rada s mladima u našem omladinskom pogonu i vjerujem da će u naredne dvije, tri godine još nekoliko naših mladih košarkaša biti na popisu selekcije – zaključio je Ferenčević.

(www.icv.hr, KK VIRKA Virovitica)