Prijavite se za edukaciju o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida koja će se održati u utorak, 18. veljače u Virovitici

Poduzeće DMD Naturalis d.o.o., ovlašteno od strane Ministarstva poljoprivrede, u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom “Virovitički prsten”, organizira izobrazbu o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida, koja će se održati u utorak, 18. veljače u Virovitici u Centru kulture (bivši dom HV-a), na adresi Matije Gupca 5, s početkom u 16:00 sati.

Sukladno Zakonu o održivoj uporabi pesticida (“Narodne novine” br. 14/14 i 115/18) te Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida (“Narodne novine” br. 142/12), svi profesionalni korisnici, distributeri i savjetnici moraju imati primjerenu izobrazbu za stjecanje i obnavljanje odgovarajućih znanja o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida, odnosno moraju najkasnije u roku od pet godina nakon stjecanja osnovne izobrazbe i izdavanja kartica obnoviti stečeno znanje dopunskom izobrazbom te obnoviti svoje kartice, kako bi mogli nastaviti koristiti pesticide u okviru obavljanja svojih aktivnosti.

Plakat za izobrazbu za pesticide 18.02Ukupna cijena za poljoprivrednike (odnosno za profesionalne korisnike) za dopunsku izobrazbu iznosi 150 kuna, a ukupna cijena osnovne izobrazbe iznosi 370 kuna.

Plaćanje edukacije potrebno je izvršiti prije početka edukacije te je na izobrazbu potrebno donijeti potvrdu o plaćanju, iako postoji mogućnost plaćanja i na samoj izobrazbi.

Na izobrazbu je potrebno donijeti presliku svjedodžbe o prethodno završenom obrazovanju za pesticide (ili presliku iskaznice za pesticide) te presliku osobne iskaznice.

Molimo da se za prijave te sva dodatna pitanja i informacije u vezi plaćanja javite na broj mobitela 098/990-4201 ili na e-mail [email protected]

(www.icv.hr, LAG VIP)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content