PRIPREMNE UTAKMICE Sloga u Zdencima pobijedila miljevačku Mladost, Čačinčani bolji od Mikleuša, Ćeralije svladale Dinamo iz Josipova

Na nogometnom igralištu “Jelsin” u Zdencima odigrana je pripremna utakmica u kojoj su se sastali županijski prvoligaši, domaća Sloga i Mladost iz Miljevaca. Domaćim nogometašima bila je ovo druga, a gostujućim prva utakmica u sklopu priprema za nadolazeće prvenstvo. Nakon mirnih 0:0 u prvom dijelu, gledatelji su do kraja utakmice vidjeli čak pet zgoditaka. Pobjedu je rezultatom 3:2 odnijela domaća Sloga, koja je u jesenskom dijelu prvenstva završila na 8. mjestu ligaške ljestvice. Za jesenske viceprvake iz Miljevaca pogotke su postigli Alen Keler i Danijel Podmanicki.

Pripremnu utakmicu odigrali su također županijski prvoligaši Mikleuš i Mladost iz Čačinaca. U pravoj golijadi Čačinčani su na gostovanju upisali pobjedu 5:3, a zgoditke za momčad trenera Nikice Hata postigli su Ugarković, Mužar, Buneta, Bolješić i Ramić.

U Josipovu su dva županijska drugoligaša odigrala pripremnu utakmicu za nadolazeći dio prvenstva u skupini Istok. Gostujuće Ćeralije, inače jesenski prvak, pobijedile su domaći Dinamo rezultatom 3:0. Golove za momčad Ćeralija postigli su Goran Vicić, Joakim Tomić i Dario Lejčić.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, V. Grgurić)