Radni vikend članova TO UHDDR Bakić: Očistili “Široki put” i postavili stambeni kontenjer u kojemu će biti sjedište udruge

Tijekom proteklog vikenda Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Bakić proveo je dvije akcije.

U subotu su članovi udruge, zajedno sa članovima Mjesnog odbora Bakić, odradili su akciju čišćenja tzv. ”Širokog puta” gdje su očistili samoniklu akaciju uz put, gdje većina mještana mjesta Bakić ima poljoprivredne površine koje uslijed vegetacije prave problem prilikom prolaska poljoprivrednih strojeva.

AK.DRVA 22 1
Foto: TO UHDDR Bakić

Zatim, u nedjelju su nastavili sa akcijom, odnosno organizacijom prijevoza i postavljanja stambenog kontenjera, koji je dobiven na korištenje od strane Grada Slatine za potrebe TO UHDDR Bakić, a isti se nalazio u Slatini kod Doma zdravlja. Stambeni kontenjer je tijekom prijepodneva, uz koordinaciju predsjednika TO UHDDR Bakić Ivice Pavina sa učesnicima akcije, bio utovaren i transportiran u mjesto gdje je na pripremljenu betonsku površinu uz pomoć većeg broja članova uspješno postavljen na radost svih učesnika akcije. Punu podršku članovima Temeljnog ogranka UHDDR Bakić dao je i predsjednik Gradskog odbora UHDDR grada Slatine Željko Kolinger.

Službeno otvorenje prostora TO UHDDR Bakić bit će početkom sljedećeg mjeseca, prije održavanja izvještajne skupštine. (www.icv.hr, adf; Foto: TO UHDDR Bakić)

[g-gallery gid=”579109″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content