U Zdencima će u srijedu, 19. veljače mještani moći sklopiti ugovor s tvrtkom Voda d.o.o. Orahovica za priključenje na sustav odvodnje

U Zdencima će u srijedu, 19. veljače mještani moći sklopiti ugovor s tvrtkom Voda d.o.o. Orahovica za priključenje na sustav odvodnje. Općina Zdenci pozvala je sve mještane Zdenaca da dođu na potpisivanje, a sa sobom moraju imati potrebnu dokumentaciju koja je nužna za izvedbu vodoopskrbnog priključka i odvodnje.

To su kopija katastarskog plana čestice ili objekta, dokaz o vlasništvu građevine, odnosno nekretnine za koju se traži priključak – npr. gruntovni izvadak, dokaz o legalnosti građevine – npr: pravomoćnu građevinsku dozvolu, potvrdu glavnog projekta ili potvrda Zavoda za katastar i geodetske poslove da je objekt izgrađen prije 15. 02. 1968. godine te osobnu iskaznicu i OIB vlasnika objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Za sve dodatne informacije, mještani se mogu obratiti tvrtki Voda d.o.o. Orahovica osobno, na adresu Vladimira Nazora 14 ili na kontakt broj je 033/673-103. (www.icv.hr, vg)