Uvjerljiva pobjeda druge ekipe 1234 Virovitice nad križevačkim Radnikom

Uoči odlaska na teška prvoligaška gostovanja seniorki u Split, a mlađih kadetkinja u Slavonski Brod, druga ekipa 1234 Virovitice odigrala je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici utakmicu 6. kola 3. lige Sjever s križevačkim Radnikom.

U kombiniranoj domaćoj ekipi bilo je igračica iz seniorske i mlađe kadetske postave. Gostujući trener Dario Sokač doputovao je sa samo šest igračica, što se na kraju reflektiralo i na konačnom rezultatu i pobjedi domaćih djevojaka 30:17.

Malobrojne gošće u početku su pružile čvrst otpor i kraće vrijeme bile u prednosti. Do odlaska na odmor mlade Lavice preuzimaju kontrolu rezultata i vode do kraja utakmice. Prednost se postepeno povećavala do konačnih +13. Oboje trenera Maja Grdić i Vladimir Gašparac nakon utakmice su već bili mislima u utakmicama koje ih očekuju u nedjelju.

1234 Virovitica: Marija Devald, Jelena Pratljačić 2, Lea Zupčić 6 (2), Laura Divković, Anja Šantić 4 (1), Marija Medved 4, Ana Blažev 2, Elena Bardić 2, Bojana Škorić, Helena Lukačević 2, Tea Strusa 2, Klara Crnoja 3 (1), Laura Oršulić 1 i Nea Kovač 1. Treneri: Maja Grdić i Vladimir Gašparac.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”582803″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content