VIRKAS 2020. 11 predstava za 16. po redu Virovitičke kazališne susrete: Evo što vas čeka

I ove godine ljubitelje dasaka koje život znače očekuju 16. po redu Virovitički kazališni susreti. Virkas 2020., u organizaciji Gradskog kazališta Virovitica, održat će se od 7. veljače do 7. ožujka. Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo kulture i Virovitičko-podravska županija, supokrovitelj je Turistička zajednica grada Virovitice, a medijski pokrovitelj Radio Virovitica i Virovitički list.

U virovitičkom kazalištu odigrat će se 11 večernjih predstava različitih kazališta iz cijele Hrvatske te nekoliko međunarodnih. Također, Virkas 2020. je istovremeno i mini turneja po našoj županiji zahvaljujući kojoj će, osim domaće publike, predstave moći pogledati i stanovnici Suhopolja i Slatine.

Virovitičke kazališne susrete otvorit će premijera predstave „Kao i svaki dan“, autora i redatelja Aleksandra Švabića te Vedrane Klepice, autorice i dramaturginje, nastala prema motivima Aristofanove drame „Ptice“. Predstave će se igrati i za osnovne i srednje škole.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Gradskog kazališta Virovitica, pojedinačna ulaznica je 50 kuna, a uz popust za umirovljenike i studente cijena pojedinačne ulaznice iznosi 40 kuna. Radno vrijeme blagajne je od 9 do 16 sati te sat vremena prije početka predstave.

Rezervacije ulaznica i ostale informacije dostupne su na broju telefona 033/721-330.

virkas 2020 B2 FINAL

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content