Virovitičke Lavice love novu domaću pobjedu: U goste im dolazi Sesvete Agroproteinka

Ove subote, 22. veljače pred virovitičkim rukometašicama još je jedna domaća utakmica. U 17. kolu 1. lige u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić–Mažuranić gostuje Sesvete Agroproteinka, ekipa koja već desetljećima igra u 1. ligi. U posljednjih desetak dana u njihovom sastavu došlo je do određenih promjena. Prva vratarka Lucija Bešen otišla je u Lokomotivu, kako bi zamijenila Teu Pijević, a na klupu Sesveta ponovno je sjeo Nikola Škorić.

Sesvete su protivnik koji se može pobijediti, ali isto tako ne smije ga se podcijeniti. Zato se u utakmicu treba ući maksimalno motivirano, kako bi se ponovno vratilo na pobjedničke staze.

Nakon dužeg izbivanja u ”virovitički lavlji brlog” vratila se iskusna vratarka Martina Majkovčan, kako bi pomogla svojim mlađim kolegicama.

Utakmica se za virovitičke rukometne prilike, ovog puta izuzetno, igra u pomalo neuobičajeno vrijeme u 17 sati. Vjerujemo da to neće biti prepreka za vjerne navijače da dođu podržati svoje rukometne kraljice u pohodu na još jedne prvenstvene bodove

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content