FOTO Turanovac uraganski kroz Podravske Sesvete, četiri pogotka Krmpotića u “petardi” Podgorja protiv Moslavine

Nogometni klubovi koji nisu počeli s prvenstvenim natjecanjima, nastavili su s odigravanjem pripremnih utakmica.

Ambiciozni županijski drugoligaš Turanovac gostovao je kod također županijskog drugoligaša iz Koprivničko-križevačke županije, Drave u Podravskim Sesvetama. Domaći su u prvom dijelu iskoristili gostujuće pogreške i na odmor otišli s prednošću 2:1. U nastavku gosti dominiraju i dolaze do uvjerljive pobjede 8:2. Zgoditke za Turanovac su postigli: Ronald Jagica tri, Miroslav Šklebar i Rene Prugovečki po dva te Josip Draganić jednog. Idućeg vikenda Turanovac igra s vodećim županijskim trećeligašem Napretkom iz Rušana.

89535615 2588346844814215 6280426554048643072 o
foto: facebook, NK “Drava” Podravske Sesvete

Juniori Virovitice odigrali su u Koriji pripremnu utakmicu s juniorima Pitomače. Virovitičani su bili uvjerljivi rezultatom 9:1. Tri pogotka je dao Ronaldo Meszeš, a po dva Patrik Kvrgnjaš, Luka Špoljar i Antonio Rajnović, dok je strijelac za Pitomaču bio Pavao Jan Begović.

Pioniri Pitomače su bili bolji od vršnjaka Virovitice 2:1. Zgoditke za Pitomaču su postigli Dominik Babić i Domagoj Kirin, dok je strijelac za Viroviticu bio Robert Rokinger.

Županijski drugoligaš Podgorje je gostovao u Velikoj Trnovitici kod domaćeg ligaša Moslavine i pobijedio 5:0. Četiri zgoditka je dao Tomislav Krmpotić, a jednom je mrežu pogodio Mateo Jurković.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”584060″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content