FOTO Virovitica, orahovački Papuk i Pitomača opravdali status favorita i visokim pobjedama prošli u 4. kolo Županijskog kupa

Za naše najjače klubove Viroviticu i orahovački Papuk prve utakmice u Županijskom nogometnom kupu nisu bile teža prepreka.

Virovitica je s 10:0 pobijedila Vašku na njenom terenu. Zgoditke su postigli Rok Horaček tri, Denis Kovač i Angelo Bernardo Radović po dva te Luka Čubelić, Josip Ivačić i Marko Puškarić po jednog.

Još efikasniji je bio orahovački Papuk koji je s 11:0 pobijedio Mladost u Bakiću. Tri pogotka postigao je Florijan Rupčić, po dva Marin Čavić, Miroslav Rukavina i Danijel Zebec, a po jednog Matej Marinić i Stipe Čavić.

Najveća iznenađenja u 3. kolu Županijskog nogometnog kupa napravili su Zrinski iz Nove Bukovice, Turanovac, Podravac iz Sopja i Slavonija iz Sladojevaca.

Drugoplasirana momčad 1. županijske nogometne lige Mladost iz Miljevaca povela je na gostovanju kod županijskog drugoligaša Zrinskog u Novoj Bukovici pogotkom Davida Lehpamera. Domaći su zgodicima Tomyja Zinke i Darija Teodorovića napravili preokret i izbacili favorizirane susjede.

Iskusni Miroslav Šklebar doveo je Turanovac u prednost u meču s Graničar Bušetinom. Rezultat je poravnao Alen Fučkar, dok je pobjedu domaćoj momčadi donio Mihael Taušan iz kaznenog udarca. Nekoliko minuta kasnije strijelac pobjedonosnog zgoditka za domaće je isključen. Domaći su izdržali 15 minuta s igračem manje i došli do pobjede.

Posljednja momčad 1. županijske lige Podravac iz Sopja igra sve bolje. Oba pogotka za Podravac je postigao Mihael Tomašević, dok je poraz Mladosti iz Čačinaca ublažio Dario Petrović. Gostujući trener Nikica Hat morao je pet minuta prije kraja utakmice napustiti teren zbog prigovaranja sucima.

Omladinac iz Korije je u Sladojevce doputovao sa samo deset igrača te je izgubio 6:1. Pet pogodaka za Slavoniju je postigao Mateo Jerešić, a jednog Patrik Fotez. Gol za gost je dao Josip Barusić.

IMG 3979

Pitomača je sa 6:0 pobijedila Croatiju u Grabrovnici. Dva pogotka je postigao Antonio Babec, a po jednom su strijelci bili Matija Miloš, Valentino Paradinović, Ivan Begović i Luka Skoko.

– U fer i korektnoj utakmici došli smo do zaslužene pobjede. Naša kvaliteta je došla do izražaja. U našim redovima najbolji je bio Luka Skoko – kratko je zaključio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”582990″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content