Glasajte za virovitičku njušku Sanija: Ima priliku postati “Naj šapa” Hrvatske

Vodeći hrvatski proizvođač deterdženata i sredstava za čišćenje, Meteor Grupe – Labud d.o.o., s Prijateljima životinja prošle godine pokrenuo je zajedničku akciju „Moj najbolji prijatelj”. Dio kampanje je i Sani iz Skloništa za životinje Virovitica. Čoko, kako ga od milja zovu u virovitičkom skloništu, sada ima priliku postati “Naj šapa” Hrvatske.

– Osim što kupnjom Čarlija „Moj najbolji prijatelj“ donirate 0,50 kuna udruzi Prijatelji životinja, sada imate priliku dati i svoj glas za „Naj šapu“ Hrvatske. Svaki od štićenika iz 12 azila iz 7 hrvatskih gradova zalaže se za bolje uvjete života svojih prijatelja, a na vama je da izaberete predstavnika koji će kao „Naj šapa“ nastaviti zastupati sva njihova prava – poručili su organizatori te pozivaju sve da im se pridruže u zajedničkom nastojanju podizanja svijesti o odgovornom ponašanju prema životinjama koje uključuje cijepljenje, kastriranje, mikročipiranje, zabranu napuštanja pasa i mačaka te njihovo zbrinjavanje.

Svoj glas za Sanija, ali i druge njuške, možete dati OVDJE klikom na ‘srce’ koje se nalazi na fotografiji odabranog kandidata! (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content