Orahovica na nogama: Na “Sportskom vikendu za Barbaru” skupljeno više od 18 tisuća kuna

Više nego uspješno završen je ”Sportski vikend za Barbaru” kojim je Orahovica odlučila pomoći bolesnoj djevojci Barbari Kecman (16). Uz pomoć Grada Orahovice organizator događaja bio je Ženski rukometni klub Orahovica, a na sportskim natjecanjima tijekom dva dana sudjelovali su još i ŽRK Virovitica 1234, ŽRK Bjelovar, RŠD Bjelovar, ŽRK Slatina Nogometni klub Mladost Čačinci, NK Željezničar Našički Markovac, NK Slavonija Sladojevci, RK Orahovica, RK Mladost Donji Miholjac, NK DOŠK Dolci, a pomogli su i NK Papuk Orahovica ŠRD Šaran, Tenis klub, Veterani Papuka i NK Mileuša te Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić.

Donacije stizale sa svih strana NK Papuk u akciji Custom

Na samom otvorenju sve nazočne pozdravili su i zahvalili im predsjednica ŽRK Orahovica Ljiljana Borić te predsjednik Škole nogometa Darijo Krmpotić.

– Od srca hvala svima koji su pomogli na bilo koji način. Iako smo imali jako malo vremena, uspjeli smo se organizirati i ujediniti u ovoj priči. I dalje ćemo pomagati, a u pomoć su priskočili i Hrvatski rukometni savez, Županijski rukometni savez VPŽ, RK NEXE Našice i RK PPD Zagreb koji su dali dresove na licitaciju. Licitacija je još u tijeku na Facebook profilu ”Dresovi licitacija”, a sav prilog ide naravno na Barbarin račun. Od sveg srca želimo našoj Barbi brz oporavaka, a mi ćemo i dalje biti tu za nju koliko god i kad god zatreba – rekla je glavna organizatorica “Sportskog vikenda za Barbaru” Andrijana Rukavina. Za sada je za Barbaru prikupljeno 18.641,50 kuna. (www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content