Započelo opremanje jubilarnog 25. Viroexpa koji će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka

Raste “sajamski grad”. U multifunkcionalnoj hali Viroexpa, koja je izgrađena prošle godine sredstvima Ministarstva poljoprivrede, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, kao prvi ostvareni projekt iz Razvojnog sporazuma za Slavoniju, Baranju u Srijem, vrijedni djelatnici Slavonija Expa iz Orahovice počeli su “dizati zidove” za ovogodišnji 25. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2020.

Uz Vladu RH, pokrovitelji 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2020., koji će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka bit će i: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo turizma i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Na sajmu će izlagati izlagači iz 27 zemalja, na 6.200 četvornih metara zatvorenog, te 10.000 četvornih metara otvorenog izložbenog prostora.

Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Savezna Republika Njemačka, a Županija partner Koprivničko-križevačka županija. Ove godine “sponzori sajma su” i RBA Raiffeisenbank Hrvatska, te Pivovara Daruvar. (vpz.hr)

[g-gallery gid=”583379″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content