KAKO DO SAVRŠENOG VRTA ILI OKUĆNICE? Zavirite u “Green Garden” OPG-a Počepan i uvjerite se u raznolikost ponude i kvalitetu samih biljaka

Ukoliko imate potrebu za kvalitetnim i ekonomičnim održavanjem vašeg dvorišta, okoliša stambenih ili poslovnih zgrada, “Green Garden – OPG Počepan” će vam rado biti na usluzi da vaše dvorište ili okoliš dobije epitet jednog od najljepših i najuređenijih u vašem okruženju.

-Za klijente koji nisu u svom domu tijekom godine, što zbog prirode posla, današnjeg tempa života ili godišnjih odmora, možemo dati garancije pouzdanosti i kvalitetne usluge i da do svojeg povratka nama daju povjerenje i brigu oko uređenja i čišćenja vlastitih dvorišta. Za klijente koji su u starijoj životnoj dobi stojimo na raspolaganju, da bi i oni uživali u prelijepo uređenom dvorištu ili vrtu – poručuju iz “Green Gardena”.

IMG 4797

Od cvijeća, u ponudi imaju pelargonije već od dvije kune (četiri komada za 10 kuna), surfinije, milijun zvončića, verbene u raznim bojama, razne vrste puzavaca, tamjan (više vrsta), silvestar, više od 50 vrsta trajnica otpornih na hladnoću, ljetnica begonije, salvije i kadife, a sve po povoljnim cijenama uz popust na količinu. Isto tako, u ponudi imaju i razne vrste visećih tegla već od 30 kuna, presadnice paprike, paradajza, krastavaca i ostalog povrća.

Sve za svoj vrt i okučnicu možete kupiti u “Green Garden – OPG Počepan” po povoljnim cijenama, a ponudu možete pratiti i na njihovoj facebook stranici.

IMG 4789

Za sve upite i detaljne informacije možete se javiti telefonski na broj mobitela 099/ 669 4092, 099/ 410 3580 ili ih posjetiti na adresi Rogovac 146 (Općina Špišić Bukovica).

(promo)

[g-gallery gid=”585989″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content