OPĆINA DONJA MOTIČINA Načelnik Kovačević: U našoj općini i dalje nema oboljelih, Praznik rada provedite u krugu svojih obitelji

blank

U telefonskom razgovoru s načelnikom općine Donja Motičina Željkom Kovačevićem, saznali smo kakvo je aktualno stanje vezano uz pandemiju koronavirusa na području općine.

-Na području naše općine stanje je i dalje vrlo zadovoljavajuće, mještani se pridržavaju mjera i nemamo većih problema, a najbitnije od svega je to da kod nas i dalje nema oboljelih od koronavirusa, što je samo potvrda da su mještani bili dosad izuzetno odgovorni i savjesni – kaže nam načelnik Željko Kovačević.

Ususret Prazniku rada načelnik Kovačević ima jasnu poruku:

-Nažalost, ove godine Praznik rada slavi se u vrijeme kada je situacija doista specifična, pa ovim putem pozivam sve mještane općine Donja Motičina da se ne grupiraju, da i dalje poštuju mjere kako bi sve prošlo u najboljem redu i kako bi u konačnici cijela ova nezgodna situacija što prije završila – naglašava načelnik.

Prvi svibanj (Prvi maj), međunarodni je praznik rada, dan solidarnosti radništva i općenito radnih ljudi cijeloga svijeta.

-U ovom teškom razdoblju kada se svakodnevno suočavamo s gubitkom radnih mjesta, na svima nama je da se izborimo za nova radna mjesta, nove poslove za proizvodnju i pravilan rad. Povodom Prvog maja, u ime svojih suradnika i svoje osobno ime upućujem čestitku svim mještanima općine Donja Motičina sa željom da ga provedu u zdravlju i miru, ali u krugu svoje obitelji i svojim domovima – zaključio je Kovačević.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, arhiva)