Tvrtka Proxima Herbs iz Gradine donirala Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica pozamašnu količinu čaja kamilice

U vrijeme koje je označila globalna pandemija koronavirusa, Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica na razne je načine uključeno u aktivnosti pomoći građanima. Na terenu je mnoštvo volontera i djelatnika koji nesebično daju svoj doprinos pomažući starijim i/ili nemoćnim građanima u obavljanju nužnih životnih potreba kao što je nabavka namirnica.

To je prepoznao i vlasnik tvrtke Proxima Herbs d.o.o. iz Gradine Tomislav Sabolić, koji je odlučio humanitarno sudjelovati donacijom od čak 9,500 kutija čaja kamilice za potrebe Gradskog društva Crvenog križa Virovitica naglasivši kako mu je zadovoljstvo što može na bilo koji način doprinijeti zajednici.

20200403 100954 e1585909644625 250x333 horz Custom
foto: virovitica.hr

Ravnateljica GDCK Virovitica Željka Grahovac zahvalila je tvrtki Proxima Herbs i vlasniku Tomislavu Saboliću na nesebičnom doprinosu i istaknula kako će se čajem krijepiti volonteri nakon obilazaka terena kao i svi potrebiti korisnici.

Ovu je gestu popratio i gradonačelnik Ivica Kirin koji je zahvalio, kako donatoru, tako i Gradskom društvu Crvenog križa na aktivnoj uključenosti u pomoć potrebitim građanima.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content