POSTANITE I VI DIO PRIČE U utorak, 26. svibnja radna akcija za “Kuću vretenaca” u suradnji sa slatinskim vatrogascima

Sredinom prošle godine Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac od Grada Slatine na korištenje je dobila kuću u Ulici Matije Gupca 187. Loše stanje u kojem su zatekli kuću Vretence nije obeshrabrilo, kao ni umanjilo sreću i veselje novim domom, od milja prozvanim “Kuća Vretenaca”.

U suradnji i uz pomoć Javne vatrogasne postrojbe Grada Slatine, u utorak 26. svibnja s početkom u 8 sati Vretenci organiziraju prvu radnu akciju obnove i adaptacije “Kuće Vretenaca”.

-Vizija je stvorena, planovi skovani, rukavi zasukani, alat spreman, a sada molimo Vas da nam pomognete ostvariti naše snove. Radnom akcijom planirano je očistiti prostor kuće, vanjskih prostorija i dvorišta od starog namještaja, a za to Vam je potrebno malo dobre volje, radne rukavice, stara odjeća – poručuju iz Udruge.

kuća 2
foto: UOSIT Vretenac

Vretenci zajedno s vatrogascima će se pobrinuti za dobru i veselu radnu atmosferu, alat, dobar roštilj i potrebno osvježenje, uz obavezno pridržavanje uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Stoga pridružite se Vretencima i slatinskim vatrogascima u prvoj radnoj Vretenac akciji adaptacije i obnove “Kuće Vretenaca” i postanite dio velike Vretenac priče.

(UOSIT Vretenac)

[g-gallery gid=”590107″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content