Poziv za uključivanje u edukaciju „Ja nisam problem, ja sam dijete! – rad s djecom i mladima s problemima u ponašanju“

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu poziva sve zainteresirane da se uključe u besplatnu online edukaciju za stručnjake na temu „Ja nisam problem, ja sam dijete! – rad s djecom i mladima s problemima u ponašanju“. Online edukacija će biti organizirana tijekom dva dana, u ukupnom trajanju od 8 sati, a moguće je uključivanje tijekom 2 termina:

Prvi termin edukacije: 5. i 6. lipnja 2020. godine
Drugi termin edukacije: 8. i 9. lipnja 2020. godine

Navedena edukacija provodi se u sklopu projekta „USMJERi se! – uključeni, sposobni, mladi, jedinstveni, educirani i ravnopravni! (UP.02.2.2.06.0260)“.  Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020), a u okviru Poziva za prijavu projekata u području Širenja mreže socijalnih usluga u zajednici – Faza I. Projekt je prijavljen u partnerstvu s Osnovnom školom Darda, Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, udrugom Projekt građanske demokratske inicijative i Romskim resursnim centrom.

Svrha projekta je: širenje mreže socijalnih usluga na području Osječko – baranjske županije kroz otvaranje poludnevnog boravka u školi za djecu i mlade s problemima u ponašanju, formiranje multidisciplinarnog mobilnog tima i pružanje usluge psihosocijalnog savjetodavnog rada djeci, mladima i njihovim obiteljima te edukacija stručnjaka koji s navedenim skupinama rade čime se doprinosi razvoju specifičnih znanja i vještina svih uključenih, unaprjeđenju kvalitete života ciljnih skupina i povećanju njihove uključenosti u društvo.

Edukacija je namijenjena stručnjacima s područja Osječko – baranjske, Virovitičko – podravske, Požeško – slavonske, Brodsko – posavske i Vukovarsko – srijemske županije.

*Sadržaj edukacije će biti usmjeren na usvajanje novih znanja i vještina potrebnih za rad s djecom i mladima s problemima u ponašanju, konkretne smjernice u direktnom radu, izazove s kojima se stručnjaci suočavaju, primjere dobre prakse u tretmanskom radu i korisne tehnike i alate za rad s djecom i mladima s problemima u ponašanju.

Svaki sudionik edukacije će za sudjelovanje dobiti cerfitikat, a isti će biti prijavljen i Hrvatskoj komori socijalnih radnika i Hrvatskoj psihološkoj komori.

Zbog ograničenog broja sudionika molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 1. lipnja 2020. godine na e-mail adresu:  [email protected] i to slanjem i potpisane i skenirane  1. Prijavnice, 2. Izjave o upotrebi osobnih podataka i 3. Obrasca o osobnim podacima.

*Napomena: nakon potvrde da Vam je odobreno sudjelovanje, navedene dokumente biti će potrebno poslati poštom na adresu koju ćemo Vam dostaviti putem e-maila. Bez dostave navedene dokumentacije koja nam je nužna za pravdanje troškova edukacije ugovornom tijelu, nećete biti u mogućnosti sudjelovati na edukaciji. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content