Župan Igor Andrović, u povodu blagdana Svetog Florijana, uputio čestitku svim vatrogascima Virovitičko-podravske županije

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, u povodu blagdana Svetog Florijana, u ime Virovitičko-podravske županije i osobno, uputio je čestitku svim vatrogascima Virovitičko-podravske županije.

– Ponosni smo na vašu profesionalnost koju iskazujete kad god je to potrebno, kao i iznimnu požrtvovnost obavljajući ovu, prije svega humanu profesiju, i to bilo kada, u bilo koje doba dana i noći, bilo vruće, hladno, snijeg ili poplave, a posebno u aktualno vrijeme, kada se svi zajedno, borimo protiv korona virusa. Vaša hrabrost, humanost, požrtvovnost, vaša predanost i dobrota, pomoć ljudima u nesreći, nema cijenu. Hvala vam na svemu što radite, jer vi ste naš ponos. Stoga, svim članicama i članovima Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije, javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava u našoj županiji, povodom Svjetskog dana vatrogasaca i blagdana sv. Florijana, upućujem iskrene čestitke. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content