IN MEMORIAM Preminuo Vladimir Perić, dragi kolega, prijatelj i vanjski suradnik ICV Radio Virovitice

Nakon duge i teške bolesti, koju je strpljivo i hrabro podnosio, preminuo je Vladimir Perić,  dugogodišnji vanjski suradnik ICV Radio Virovitice, dragi kolega i dobar prijatelj.

Poznat kao dugogodišnji DJ Disco kluba Vanadis te vanjski suradnik u našim radijskim emisijama Disco box, Stereotip i Vanadis, Vladimir je prije svega bio dobar čovjek, omiljen kod svih koji su ga poznavali.

Rođen je 10. travnja 1974. godine u Novom Sadu, no život i ratna zbivanja doveli su ga u Viroviticu, gdje je završio srednju školu. Kao čovjek vedrog duha, brzo se uklopio u novu sredinu i stekao brojne prijatelje. Uz redovan posao, 1996. godine počeo je raditi kao DJ u Disco klubu Vanadis, gdje je radio do njegovog zatvaranja. Ujedno, kao vanjski suradnik, radio je na našem ICV Radio Virovitici kroz emisiju Disco box.

Glazbi i ICV Radio Virovitici vratio se prije godinu dana, kao jedan od suradnika na emisijama Vanadis i Stereotip, ne bi li na mlađe generacije prenio ljubav prema glazbi tog vremena.

Mnogima će ostati u sjećanju i po sudjelovanju u Domovinskom ratu, kada je sudjelovao u obrani suvereniteta Republike Hrvatske. Nakon rata bio je i aktivan član Streljačkog društva „Virovitica 1861“.

U svom radu kao obrtnik uvijek je bio na usluzi svima s kojima je poslovao, dokazujući profesionalnost, predanost i korektnost i pri najmanjim zadatcima.

Zauvijek ćemo ga pamtiti po vedrini, smirenosti i hrabrosti kojom je kročio kroz tešku životnu borbu, a sve s ciljem dobrobiti za one koje je najviše volio – svoju obitelj: suprugu i troje djece.

Pokop našeg dragog prijatelja i kolege bit će sutra (utorak), 23. lipnja 2020. godine u 14 sati na Gradskom groblju u Virovitici.

Ožalošćenoj obitelji i rodbini te prijateljima upućujemo iskrenu sućut iz sveg srca, sa željom da ovu veliku tugu s vremenom zamijeni ponos i sreća jer smo s Vladimirom imali priliku zajedno koračati životnim putem. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content