“ISKORISTI SVOJE POTENCIJALE!” U srijedu, 17. lipnja u Virovitici edukacija “Mladi i volonterstvo”

Udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Klubom mladih Virovitica provodi projekt “Iskoristi svoje potencijale!” u sklopu kojeg organizira edukaciju za mlade na temu “Mladi i volonterstvo” .

Edukacija će se održati 17. lipnja u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije od 10:00 do 14:00 sati. Predavači edukacije su predstavnici Volonterskog centra Osijek.

Edukacija je namijenjena mladima koji se svojim angažmanom žele aktivno uključiti u društvene i političke procese u zajednici i raditi na jačanju svojih kapaciteta kroz neformalni oblik obrazovanja te na taj način povećati motiviranost i interese za aktivnije uključivanje u život lokalne zajednice.

Projekt “Iskoristi svoje potencijale!” jednogodišnji je projekt koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi ga udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu sa Klubom mladih Virovitica. Cilj projekta je poticanje mladih na području Virovitičko-podravske županije za preuzimanje uloge aktivnog građanina u rješavanju pojedinih društvenih problema.

(S.O.S. Virovitica, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content