Ljetne manifestacije u Virovitici: Evo što vas čeka na Virovitičkom kazališnom ljetu, Svirci u Palači i Rokovu 2020.

Prema najavama iz Turističke zajednice grada Virovitice, sve manifestacije tijekom ljeta se planiraju održati.

– Sukladno povoljnoj epidemiološkoj situaciji u gradu Virovitici i cijeloj Virovitičko – podravskoj županiji te popuštanju mjera Nacionalnog stožera, možemo najaviti održavanje virovitičkih tradicionalnih manifestacija tijekom ljeta. Manifestacije će se održati u smanjenom opsegu, s manje sredstava nego prijašnjih godina i uz propisane mjere. S obzirom na cjelokupnu situaciju, ove godine smo prednost dali izvođačima iz Virovitice i okolice uz poneko gostovanje – najavili su iz Turističke zajednice.

Već ovaj vikend, u petak 12. lipnja, počinje Virovitičko kazališno ljeto premijerom predstave “Mikeški korona kabare” Kazališta Virovitica. Virovitičko kazališno ljeto će obuhvaćati 7 predstava koje će se održati u dvorištu Palače Pejačević, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika u samom Kazalištu.

Turistička zajednica grada Virovitice, Klub mladih Virovitica, Savjet mladih Grada Virovitice i Virovitička kulturna alternativa – VIKA, i ove godine organiziraju, sad već tradicionalnu Svirku u Palači. U subotu 18. i 25. srpnja, posjetitelji mogu uživati na rock večerima uz nastupe bendova SPOTTY MUG iz Virovitice, COTA G4 iz Daruvara te LES i THEM MOOSE RUSH iz Bjelovara.

U organizaciji Grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice u planu je i proslava Dana grada Virovitice – Rokovo 2020. U petak, 14. kolovoza, na otvorenju Rokova nastupit će COTA G4 i virovitički band VATRA, u subotu će se održati VT ROCK FEST uz nastupe virovitičkih rock bandova i banda SILENTE, a u nedjelju, Rokovo zatvaramo koncertom SLAVONIA BANDA i vatrometom. I ove godine su u planu i Virovitički ulični festival – VUF, sajam rukotvorina ViroKREATIVA, Otvoreni most, Virovitica voli vlakove, programi gradskih ustanova, izložbe, sportski turniri itd.

– Sve najavljene manifestacije će se prilagođavati sukladno eventualnim promjenama epidemiološke situacije i uputama Nacionalnog stožera – poručuju iz Turističke zajednice grada Virovitice.

(www.icv.hr, TZ Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content