Seniori Viro Virovitice ponovno na rukometnim terenima, pripreme poveo novi trener Željko Poljak

Sezona u hrvatskom rukometu završila je prekidom zbog širenja koronavirusa. Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza nije bilo napredovanja niti ispadanja iz liga. Zahvaljujući tome rukometaši Viro Virovitice su očuvali prvoligaški status. Nakon gotovo tri mjeseca pauze seniorska momčad se okupila ponovno na rukometnom terenu, koji je nešto manjih dimenzija, ali novi trener Viro Virovitice Željko Poljak je uvijek bio snalažljiv i zna izvući maksimum iz postojećih uvjeta. On nikada nije bježao od izazova. Znao je uzeti “vruć krumpir u ruke” i napraviti temelj za duže razdoblje. Inače Poljak je, ja nakon Damira Vašarevića, Tomislava Prebega i Darka Grdića, četvrti trener koji je ove sezone vodio seniore Viro Virovitice. U rad prve ekipe su uključeni i mlađi kadeti, koji će od iduće sezone postati kadeti. U planu su samo treninzi u dvorani.

– Cilj mi je vidjeti koje su mogućnosti igrača koje imam na raspolaganju. Pokušat ću iskoristiti sve njihove igračke predispozicije. Povratkom nekih naših igrača u klub trebali bi dobiti potrebni igrački roster za novu ligašku sezonu – uvjeren je trener Poljak.

IMG 5289 CustomIgrače i trenera tijekom treninga su obišli član Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza Antun Blažević i voditelj Škole rukometa Viro Virovitice Saša Brabec čestitavši im na postignutim rezultatima i poželjevši im puno uspjeha u novoj sezoni. Trener Poljak planira trenirati tijekom lipnja, nakon čega bi slijedila jednomjesečna pauza. Početkom kolovoza krenule bi pripreme za novu sezonu. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”591668″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content