U Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina ponovno možete samostalno odabrati knjižnu i drugu građu

Uz pridržavanje socijalnih i epidemioloških mjera od danas, 15. lipnja, će korisnici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina samostalno moći tražiti građu, odnosno ulaziti među police knjiga.

Tako da će moći koristiti usluge posudbe, povratka knjižnične građe, međuknjižnične posudbe i učlanjivanja u knjižnicu, ali uz obvezno korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke koje se nalazi na ulazu te uz pridržavanje socijalne distance od minimum 2 m u zatvorenom prostoru.

Preporučuje se i nošenje zaštitne maske, koja je obvezna u prostoru čitaonice koja se nalazi na točno označenom mjestu, a za rad u čitaonici potrebno je ostaviti i svoje kontakt podatke.

naslovna 2 1

Isto tako mole se korisnici da se što kraće zadržavaju među policama prilikom odabira knjige, jer novi korisnik može ući u Knjižnicu tek kad prethodni izađe ili na poziv knjižničara.

Korisnike koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu ili su bolesni, knjižničarke mole da ne dolaze u knjižnicu zbog zaštite zdravlja drugih korisnika i osoblja.

Radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati. Sve dodatne informacije možete potražiti na službenoj internetskoj stranici kao i društvenoj mreži knjižnice. (www.icv.hr, adf; GKiČ Slatina)
Knjižnični fond možete pretražiti na službenoj stranici knjižnice OVDJE.

Knjiga na mreži OVDJE.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content