Uspješne igre potvrda odličnog rada na treninzima: Najmlađi članovi Teniskog kluba “Didon” uspješni na turniru u Đurđevcu

Proteklog vikenda u Đurđevcu održan je turnir za najmlađe uzraste do 8, 9 i 10 godina starosti.

Na turniru su nastupili i članovi TK Didon koji su se natjecali u konkurenciji do 8 i 10 godina. Pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića u konkurenciji do 10 godina nastupili su Josip Šimić, Jerko Tomljanović i Katarina Šimić.

Najuspješniji je bio Josip Šimić, koji je pobijedio u svim mečevima u skupini te izborio igranje u zlatnoj skupini, gdje je izgubio u polufinalu 4:3 (4). Jerko Tomljanović je zbog jednog poraza izborio srebrnu skupinu te nakon pobjede u polufinalu izgubio u finalu 4:3 (5). Katarina Šimić je također imala jedan poraz u skupini te izborila srebrnu grupu. Tamo je otišla do kraja pobjedom u polufinalu 4:1 i finalu 4:1. Na turniru do 8 godina nastupio je Samuel Haić koji je osvojio drugo mjesto.

Pod vodstvom trenera Marka Boosa u konkurenciji do 10 godina nastupili su Petar Galić, Lana Šantić i Sara Baturina, a u konkurenciji do 8 godina nastupile su sestre Lara i Petra Marenić.

Petar Galić je u grupi završio kao treći te se plasirao u brončanu skupinu u kojoj je osvojio prvo mjesto. Lana Šantić se kroz drugo mjesto u grupi plasirala u srebrnu skupinu u kojoj je osvojila drugo mjesto, a Sara Baturina bila je također druga u svojoj skupini i na kraju je osvojila treće mjesto u srebrnoj skupini. U konkurenciji do 8 godina najmlađa sudionica sa samo šest godina Lara Marenić na svom prvom turniru s dvije pobjede zauzela je treće mjesto, dok je jednu godinu starija sestra Petra završila na 10 mjestu.

Ovo je još jedan dokaz da se u Tenis klubu Didon pod vodstvom stručnih trenera ozbiljno radi i trenira, što potvrđuju i sami rezultati.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content