FOTO S pripremama počela najuspješnija momčad 1. ŽNL u prošloj sezoni: Afirmacija mladih igrača bez rezultatskih imperativa

S pripremama za novu sezonu počeo je i Rezovac, prošlosezonska najuspješnija momčad 1. županijske nogometne lige.

Na prvom treningu se odazvalo 20-ak igrača od 25 na koje će trener Stipe Rebić računati u seniorskoj konkurenciji. Trener Rebić se već navikao da zbog radnih obveza ne može računati na sve igrače, kako u trenažnom procesu, tako i na utakmicama. Sve nazočne je pozdravio mladi klupski predsjednik Antonio Ilijašević.

– Osnovni cilj nam je uz trening i dobru igru, afirmacija mladih igrača. To ne znači da iskusni neće dobiti priliku. Ne opterećujemo se rezultatom, ali imamo sve preduvjete da budemo u vrhu – novu sezonu najavio je Ilijašević.

Zasad nije bilo značajnijih promjena u igračkom sastavu. Došla su dva provjerena igrača, Zlatko Osmanović iz Virovitice i Matija Huber iz Rezovca.

Uz redovno treniranje predviđeno je nekoliko pripremnih utakmica i sudjelovanje na dva domaća turnira: 8. srpnja momčad gostuje u Podgorju, kod istoimenog županijskog drugoligaša, 11. srpnja u Rezovac dolazi Suhopolje, dok 19. srpnja također na domaćem terenu igra sa Zrinskim iz Nove Bukovice. Na Memorijalnom turniru “Hrgović – Rudanović”, koji se na Laništu igra 25. srpnja, uz Rezovac igraju Bilogora ’91 iz Grubišnog Polja, Slatina i Mladost iz Molvi.

Osam dana kasnije, 2. kolovoza također u Rezovcu igra se turnir nogometnih momčadi podbilogorskog kraja grada Virovitice, na kojemu sudjeluju milanovački Sokol, Sveti Đurađ, Podgorje i Rezovac, što je sedam utakmica u nešto manje od mjesec dana. Ima dovoljno vremena za pripreme i uigravanje.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)