Nogometnom klubu Krčevina iz Čačavačkog Luga uručena nova traktorska kosilica

Sredstvima Općine Čađavica kupljena je nova traktorska kosilica za Nogometni klub Krčevina iz Čađavačkog Luga, koju je jučer (srijeda) općinski načelnik Mirko Rončević uručio predsjedniku kluba Antunu Đuraseku.

– U svim ovim godinama postojanja kluba nismo imali svoju kosilicu, već smo održavanje igrališta provodili kroz dobrovoljne akcije. Ova nova kosilica kupljena je kompletnim sredstvima iz općinskog proračuna Općine Čađavca i uvelike će nam pomoći u održavanju travnjaka našeg igrališta, kao i okoliša – rekao je tajnik kluba Marko Karamarković, dodavši da ima još podosta zahvata koje planiraju, kako na prostorijama koje kub koristi, tako i na uređenju okoliša.

viber slika 2020 07 16 07 19 05m

Općina će i nadalje potpomagati rad udruga i sportskih kolektiva, najavio je načelnik Mirko Rončević.

– Općina Čađavica uvijek je bila tu kada se trebalo pomoći nekoj udruzi ili sportskom kolektivu, što pokazuje i nabavka ove nove traktorske kosilice. Ovi dečki vole nogomet, vole raditi i mi smo, kao Općina, spremni pomoći u daljnjim njihovim aktivnostima, ali je potrebno prije svih zahvata odraditi i onaj, kako bih rekao, papirni dio, znači da na vrijeme zajednički planiramo, da održimo skupštinu kluba, da na skupštini realno donesemo planove što se tiče održavanja i kupovine opreme za sljedeću godinu, jer je teško u pola godine realizirati nešto. Mi smo ovaj put izašli ususret klubu s obzirom na situaciju vezanu uz koronavirus i riješili smo ovu kosilicu, jer se proljetni dio prvenstva nije odigrao pa smo imali financijskog prostora – rekao je načelnik općine Čađavica Mirko Rončević te dodao kako se u naselje Čađavački Lug redovno ulaže spomenuvši izgrađenu pješačku stazu, uređenje Mjesnog doma, kuće oproštaja, a napomenuo je i da je Nogometni klub Krčevina dobio svoje prostorije u novouređenom Domu udruga u Čađavici.

viber slika 2020 07 16 07 19 06

Ključeve nove traktorske kosilice vrijedne oko 20 tisuća kuna općinski načelnik Rončević predao je predsjedniku kluba Antunu Đuraseku.

(www.icv.hr, adf, foto: R. Turkalj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content