RODITELJI, NISTE SAMI Prikupljeno je dovoljno novca, Marta može na operaciju kralježnice

Da potreba najbolje dokaže veličinu ljudskog srca, pokazuje prekrasan, topao primjer s našeg područja – u samo dva dana trajanja humanitarne akcije “Svi za Martu”, za Martu Zuanović, 10-godišnjakinju iz Čačinaca, skupljeno je dovoljno novca za potrebnu operaciju kralježnice! Marta, naime, boluje od težeg, progresivnog oblika skolioze i hitno joj je potrebna operacija, kako bi se spriječio daljnji razvoj bolesti.

Dobra vijest danas (četvrtak), stiže iz same Općine Čačinci, koja je i pokrenula val dobrote, s ciljem da pomogne hrabroj djevojčici i njenoj obitelji za operaciju u Specijalnoj bolnici Arithera u Zagrebu. Predračun za Martin operativni postupak iznosi 92.000 kuna pa se Općina uključila i pokrenula akciju kojom je željela pomoći roditeljima i djevojčicu podržati u borbi za njenu zdravu i sretnu budućnost. Planirali su održati i koncert, no zbog situacije i aktualnih mjera i preporuka vezanih uz koronavirus, odlučili su se na to da javno pozovu sve ljude dobre volje da, koliko tko već može, pomogne malenoj Marti.

VIŠAK ĆE OTIĆI DRUGOM DJETETU U POTREBI

Odjek je sve iznenadio, pa iz Općine kao organizatori poručuju hvala, ali i u ime roditelja kojima su mnogi dobročinitelji ovim putem poručili da nisu sami.

– U rekordnom roku skupljeno je dovoljno sredstava te će Marta uskoro moći na operaciju. Obitelj Zuanović zahvaljuje svima koji su donacijama podržali Martu, kao velikom broju vas koji je imao namjeru, ali nije stigao zbog brze reakcije drugih ljudi velikog srca.

Skupljeno je sredstava znatno više nego što je potrebno te je račun na traženje roditelja danas (četvrtak) zatvoren, a o točnom iznosu koji je prikupljen javnost će biti upoznata tijekom sutrašnjeg dana. Višak novca bit će savjesno i transparentno preusmjeren na neku drugu humanitarnu akciju – poručuju iz Općine Čačinci. (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content