Čestitka predsjednika Županijske skupštine VPŽ Mirana Janečića u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

blank

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić uputio je prigodnu čestitku:

”Dragi žitelji Virovitičko-podravske županije, u srijedu proslavljamo pobjedu kojom su hrvatski branitelji prije 25 godina oslobodili okupirane dijelove Republike Hrvatske i tako osigurali teritorijalnu cjelovitost naše domovine. Pobjeda je to kojom su nam utkali temelje slobode i demokracije i obvezali nas na rast, razvoj i osiguranje prosperiteta za sve stanovnike Republike Hrvatske. Dostojno im iskažimo poštovanje i vječnu hvalu ističući zastavu Republike Hrvatske. Svim stanovnicima naše Virovitičko-podravske županije, a posebice hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih hrvatskih branitelja, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja”.