Dvadeset godina u čast Vlade Golika i Josipa Klobučara: U srijedu, 5. kolovoza jubilarni memorijalni nogometni turnir u Velikom Rastovcu

blank

Nogometni klub Munja iz Velikog Rastovca gaji dugogodišnju tradiciju memorijalnog malonogometnog turnira u čast poginulih hrvatskih branitelja Vlade Golika i Josipa Klobučara, koji su svoje mlade život položili u Modriči 20. svibnja 1992. godine.

Punih 20 godina odaje se počast ovim hrvatskim herojima, a ove godine NK Munja je pripremio i veliki jubilarac, 20. memorijal. Turnir će, također tradicionalno, biti odigran na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza, a sudjeluju četiri kluba, uz domaćina Munju još i Papuk Orahovica, Mladost Čačinci i Slatina.

Prva poluzavršna utakmica počet će u 16 sati, a sastat će se Munja i Mladost, dok će u 17 igrati Papuk i Slatina. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 18, a velika završnica u 19 sati.

Ulaznica na turnir uz koju svaki posjetitelj dobije porciju hrane te ulazi u konkurenciju za bogatu tombolu kojoj je prva nagrada bicikl, je 15 kuna. Nogometni klub Munja poziva sve ljubitelje nogometa da dođu u velikom broju kako bi se zajedno dostojno prisjetili i odali počast hrvatskim herojima Vladi i Josipu.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, arhiva, V. Grgurić)