FOTO Ovog tjedna počele pripreme rukometašica Pitomače: U klubu su uvjereni da će i ove godine biti u vrhu

Nakon pauze od pet mjeseci, na terenu sportske dvorane Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači ponovno su se okupile rukometašice Pitomače.

Prvih dana priprema trenerica Sanja Šandrovčan ima na raspolaganju dvadesetak igračica. Među njima ima iskusnih koje iza sebe imaju prvoligaške i drugoligaške sezone, ali i mladih koje tek trebaju odigrati svoje prve seniorske minute.

Idućeg tjedna, nakon sastanka Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza, biti će poznati termini početka i kalendar natjecanja. Pitomača će se i ove sezone natjecati u 2. ligi Sjever gdje bi kombinacijom mladosti i iskustva trebala biti među vodećim sastavima.

IMG 7260

U klubu su uvjereni da će se poboljšati epidemiološke prilike te da će se na taj način odigrati cijela sezona.

-Prva dva tjedna planirala sam samo treninge. Nakon toga krenut ćemo i s odigravanjem pripremnih utakmica. Idućih dana trebao bi nam se na treninzima priključiti i ostatak igračica, kojih dosad nije bilo zbog obiteljskih obveza, a na koje računam u novoj sezoni – rekla nam je trenerica Sanja Šandrovčan.

IMG 7242

Prva pripremna utakmica je dogovorena za 1. rujna kada će u Pitomači gostovati rukometašice Bjelovara. Ostale utakmice biti će dogovorene tijekom idućeg tjedna.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”601876″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content