FOTO Sportska dvorana IBM u Virovitici otvorila vrata sportašima: Košarkašice se vratile na svoj omiljeni parket

Nakon pet mjeseci pauze zbog pandemije koronavirusa, sportska dvorana Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici ponovno je otvorila svoja vrata sportašima.

Među prvima koje su ušle u dvoranu bile su igračice Ženskog košarkaškog kluba “Virovitica”. Izbijanjem pandemije koronavirusa prekinute su sve aktivnosti. Poboljšanjem epidemioloških prilika ljetos se treniralo u multifunkcionalnoj dvorani Viroexpo. Slijedila je uobičajena kraća ljetna pauza, a od ponedjeljka ponovno je u funkciji popularna sportska dvorana IBM.

IMG 4511 Custom

Djevojčice su s oduševljenjem dočekale povratak na svoj domaći parket. Vruće vrijeme nije bilo prepreka da se trening odradi s punim zanosom. U očekivanju povratka Roberta Fritza s postoperativne rehabilitacije prve treninge odrađuje Robert Cenger.

IMG 4447 Custom

Na prvom treningu se pojavilo četrdesetak djevojčica. Dio ih se još nalazi na odmoru i idućih dana će se priključiti klupskim aktivnostima. Iz kluba pozivaju i druge zainteresirane, da se priključe treninzima i postanu dio ŽKK Virovitica.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”601442″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content