Grad Virovitica nastavlja s ulaganjima u Dječji vrtić “Cvrčak”: Postavljena sigurnosna ograda, uređene prostorije

Grad Virovitica je i ovoga ljeta, tijekom ljetne organizacije rada, nastavio ulaganja u objekte Dječjeg vrtića “Cvrčak”. Nakon što su 2018. i 2019. godine završene energetske obnove zgrada 2, 3 i 4 u ukupnoj vrijednosti od 11 milijuna kuna, a sukladno zamolbi ravnateljice i zaposlenika, ljetos je postavljena i nova sigurnosna ograda oko vrtića u Pejačevićevoj ulici te su završeni radovi lakiranja podova i krečenja kompletnih prostorija za dječji boravak u zgradi 5.

1 4 e1598436550798 850x550 1
Foto: virovitica.hr

Ukupna vrijednost koju je financirao Grad Virovitica iz vlastitih sredstava iznosi 130.000 kuna. Gradonačelnika Ivicu Kirina i pročelnika za društvene djelatnosti Alena Bjelicu danas je u vrtiću dočekala ravnateljica Sandra Moslavac, napominjući kako su ovakvi projekti i ulaganja u vrtiće od ogromnog značaja za djecu, ali i za roditelje koji se tada osjećaju bolje i sigurnije.
Nakon obilaska gradonačelnik je napomenuo da će se ulaganja u zgrade odgoja i obrazovanja nastaviti.

2 2 850x638 1
Foto: virovitica.hr

– Ulaganja se nastavljaju kako bi sva djeca u gradskim vrtićima i školama imala jednake uvjete za sudjelovanje u odgojno-obrazovnim procesima. Vrlo je važno da građani znaju da se veliki dio novca iz gradskog proračuna izdvaja upravo za djecu, odnosno mlade, u svrhu poboljšanja njihova životna standarda, što nam je i prioritet – ističe gradonačelnik Kirin.

(virovitica.hr)

[g-gallery gid=”602516″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content