ZBOG PROVOĐENJA EPIDEMIOLOŠKIH MJERA Gledatelji, na sportske događaje ovog vikenda dođite ranije

Ovog vikenda se polako zahuktava nogometna sezona na županijskim terenima.

Zasada se sve nogometne utakmice mogu odigravati uz provođenje epidemioloških mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zbog suzbijanja širenja koronavirusa, koje uključuju obveznu dezinfekciju ruku i popisivanje svih nazočnih s telefonskim brojem na ulasku, kako igrača i službenih osoba, tako i gledatelja. Najuzorniji primjer bio je prošle nedjelje na stadionu park u Suhopolju, kada je dio gledatelja ušao na tribine s malim zakašnjenjem, zbog provođenja epidemioloških mjera.

U subotu, 8. kolovoza igraju se utakmice polufinala Županijskog nogometnog kupa, a u nedjelju, 9. kolovoza 1. kolo 1. županijske nogometne lige. Kako bi se izbjegla gužva prilikom dolaska preporučamo dolazak ranije.

-Pozivam sve gledatelje koji misle doći na subotnju utakmicu, da dođu ranije kako bi na miru zauzeli svoje mjesto i uživali u nogometu – tom prigodom rekao nam je tajnik Virovitice Michael Mikolčić, glavni operativac u organizaciji polufinalne kup utakmice Virovitica – Suhopolje.

S njegovim pozivom se sigurno mogu suglasiti i ostali domaćini utakmica koje se igraju ovog vikenda u Gornjem Bazju, Sopju, Bušetini, Rezovcu, Mikleušu, Ćeralijama, Gradini i Zdencima.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content