Županijski derbi u 1. kolu 4. lige BJ-KC-VT: Može li Slatina uzvratiti Suhopolju za poraz u kupu?

Slatina i Suhopolje u subotu, 22. kolovoza u 17:30 sati u 1. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica igraju, na slatinskom stadionu Antuna Tone Butorca županijski derbi.

Slatinsku svlačionicu ljetos je napustilo nekoliko iskusnih igrača na čija su mjesta došli mladi igrači željni afirmacije. S druge strane na suhopoljski stadion Park vratilo se nekoliko iskusnih domaćih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Prije 14 dana upravo na stadionu Park odigran je susret četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa između Suhopolja i Slatine. Slatinčani su otišli na odmor s prednošću od 2:0. U nastavku je domaća momčad uspjela izjednačiti rezultat i nakon jedanaesteraca izbaciti Slatinu iz natjecanja. Može li u subotu Slatina uzvratiti za taj poraz?

– Očekujem da ćemo u subotnjem susretu nastupiti u kompletnom sastavu. Oporavili su se ozlijeđeni igrači, što budi optimizam – vjeruje u svoje igrače trener Slatine Damir Pemper.

Suhopolje je nakon kup pobjede nad Slatinom visoko poraženo u polufinalu kupa u Virovitici. Nakon tog poraza u klubu se u miru pripremaju za početak ligaškog natjecanja, vjerujući da je virovitička utakmica bio sam loš dan koji se neće ponoviti. Županijski derbi u Slatini zasigurno će privući veliki broj gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)