Županijski derbi u 1. kolu 4. lige BJ-KC-VT: Može li Slatina uzvratiti Suhopolju za poraz u kupu?

Slatina i Suhopolje u subotu, 22. kolovoza u 17:30 sati u 1. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica igraju, na slatinskom stadionu Antuna Tone Butorca županijski derbi.

Slatinsku svlačionicu ljetos je napustilo nekoliko iskusnih igrača na čija su mjesta došli mladi igrači željni afirmacije. S druge strane na suhopoljski stadion Park vratilo se nekoliko iskusnih domaćih igrača.

Prije 14 dana upravo na stadionu Park odigran je susret četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa između Suhopolja i Slatine. Slatinčani su otišli na odmor s prednošću od 2:0. U nastavku je domaća momčad uspjela izjednačiti rezultat i nakon jedanaesteraca izbaciti Slatinu iz natjecanja. Može li u subotu Slatina uzvratiti za taj poraz?

– Očekujem da ćemo u subotnjem susretu nastupiti u kompletnom sastavu. Oporavili su se ozlijeđeni igrači, što budi optimizam – vjeruje u svoje igrače trener Slatine Damir Pemper.

Suhopolje je nakon kup pobjede nad Slatinom visoko poraženo u polufinalu kupa u Virovitici. Nakon tog poraza u klubu se u miru pripremaju za početak ligaškog natjecanja, vjerujući da je virovitička utakmica bio sam loš dan koji se neće ponoviti. Županijski derbi u Slatini zasigurno će privući veliki broj gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content