3. HNL SJEVER Minimalni poraz Virovitice na gostovanju u Đurđevcu

U trećem kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever nogometaši Virovitice su poraženi na gostovanju u Đurđevcu od Graničara 1:0.

Na samom početku utakmice u 9. minuti, nakon tri uzastopna udarca iz kuta dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad, koji nije realiziran jer je pogođen okvir gola.

U nastavku utakmice igrači Virovitice su teško probijali gustu domaću obranu. Domaći igrači su se orijentirali na obrambene zadatke onemogućavajući protočnost gostujuće igre. Nogometaši Virovitice stvorili su nekoliko lijepih prilika: najizglednije su imali Josip Ivačić i Denis Kovač, ali nisu uspjeli svladati mladog domaćeg čuvara mreže Juricu Kranjčeva.

Na početku drugog dijela utakmice u 54. minuti domaći igrači prekidaju jednu akciju Virovitičana i Igor Sabol postiže zgoditak.

Đurđevčani još više učvršćuju obranu. Virovitičani stvaraju još dvije izgledne prilike u kojima su Domagoj Mrazovći i Nikola Suvajac bili neprecizni. U 83. minuti Domagoj Mrazović napušta teren, kako bi što prije uzeo rezervnu loptu. To je sudac okarakterizirao nedozvoljenim napuštanjem terena. Mrazović je dobio drugi žuti karton te je morao u svlačionicu.

-Ponovila nam se utakmica prošlog kola, kada nismo realizirali svoje prilike. Domaći igrači su jednu od rijetkih šansi iskoristili i došli do pobjede. U idućim utakmicama morat ćemo poboljšati realizaciju. Ovog puta nemam koga izdvojiti, da se posebno istakao svojom igrom – rezigniran je bio trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Graničar Đurđevac – Virovitica 1:0

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content