4. LIGA BJ-KC-VT Presečanova momčad u Grubišno Polje: Pitomačani će probati iznenaditi Bilogoru, jednog od favorita za naslov

Nakon niza peripetija, nogometaši Pitomače u srijedu su osvojili svoje prve ovosezonske bodove. U uzbudljivoj utakmici pobijeđena je susjedna Mladost iz Kloštra Podravskog.

Prvenstveno natjecanje u 4. nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nastavlja se 7. kolom u subotu, 26. rujna u 16 sati. Pitomača gostuje u Grubišnom Polju kod Bilogore, jednog od favorita za najviši plasman. Utakmica u srijedu sigurno je fizički i emocionalno ispraznila igrače trenera Ivana Presečana, a on je tog itekako svjestan.

-Mi moramo ići dalje, utakmicu po utakmicu. Niti jedan protivnik neće biti lak. U svakom susretu moramo dati sve od sebe – rekao nam je Presečan.

Pred gostovanje u Grubišnom Polju ima dosta problema. Strijelac jedinog zgoditka u pobjedi nad Kloštranima Nikola Plavšić se ozlijedio, pa vjerojatno na njega neće moći računati, a i kod svih drugih igrača se osjeti da su zbog četrnaestodnevne samoizolacije imali pauzu od redovnog trenažnog procesa. U klubu su uvjereni, da usprkos problemima mogu pružiti jak otpor favoriziranom domaćinu, a ako se ukaže prilika osvojiti i bod (ove).

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content