FOTO Majstorski zgodici Uzelca i Popovića obilježili susret Sokola i Drave: Kožnjakov hat-trick, Mikulićeva momčad slavila 8:2

Na nogometnom igralištu u Milanovcu odigrana je odgođena utakmica 1. kola 2. županijske nogometne lige Zapad između domaćeg Sokola i Drave iz Terezinog Polja.

Domaći su pobijedili nekompletne goste rezultatom 8:2. Na samom početku u 2. minuti dosuđen je slobodni udarac za domaću momčad kojeg je efektno izveo talentirani Dorian Uzelac i doveo Sokol u prednost od 1:0.

IMG 5712 Custom e1599741567187

Domaća momčad nizala je prilike koje nisu iskorištene, što je samo nerviralo domaćeg stratega Antu Mikulića. U posljednjoj trećini prvog dijela igrači Sokola postigli su još tri pogotka. Prvi je bio djelo Josipa Lanščaka zakucavanjem lopte glavom u mrežu, nakon ubačaja iz kuta. Taj dio utakmice zgodicima su zaključili Karlo Biondić u 37. i Tomislav Kožnjak u 44. minuti.

IMG 5708 Custom

Na početku drugog dijela igrači Sokola su u igru ušli pomalo uspavano, što koriste razgoropađeni gosti. Luka Paulović u 57. minuti smanjuje rezultat na 4:1. Dvije minute kasnije Tomislav Kožnjak povećava domaću prednost na 5:1. Nakon nepune minute iskusni gostujući igrač Igor Popović koristi uspavanost domaće obrane i lobom pogađa mrežu neopreznog domaćeg vratara Nedjeljka Vrnavića sa centra terena.

IMG 5707 Custom

U preostalih trideset minuta na terenu je praktički igrala samo momčad Sokola. Domaći nogometaši postigli su još tri pogotka: Ivan Biondić u 62. minuti, Tomislav Kožnjak u 71. i Tin Szabo u 89. minuti.

Na kraju možemo reći da su Sokoli pokazali dio svog igračkog repertoara i snage, ali i neefikasnost u napadu, što im se može osvetiti u susretima s jačim konkurentima u ligi.

IMG 5747 Custom e1599741507703

Igrači Drave, koji su bili nekompletni, s nekim potezima nagovijestili su da, uz redovitije treniranje i kompletiranje sastava mogu za par tjedana izmamiti i osmjeha na lice svog predsjednika Ivana Ivanovića.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”604872″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content