FOTO Odigrane utakmice četvrtzavršnice Županijskog kupa u konkurenciji U–15: Uvjerljivi Virovitica i Bratstvo, Papuk svladao Slatinu

Odigrane su utakmice Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji pionira U-15.

Virovitica je na svom terenu svladala Pitomaču 5:2. Domaći su poveli 5:0, da bi u posljednjih desetak minuta gosti s dva zgoditka ublažili poraz. Po dva zgoditka za domaće su postigli Josip Tambić i Robert Rokinger, a jednom je strijelac bio Miron Škafar. Oba zgoditka za Pitomaču je postigao Leon Jelušić.

IMG 5298 Custom

Bratstvo je svoju domaću utakmicu s virovitičkim No Limitom odigralo na terenu u Kapeli Dvoru. Domaći su uvjerljivo svladali goste rezultatom 5:0. Tri zgoditka je postigao Ivan Crnojević, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Marko Vinak i Fran Lacko. U gostujućim redovima je isključen Marko Sabolić, što nije utjecalo na visoki gostujući poraz, jer je Sabolić isključen u 60. minuti kada je već bilo 5:0.

IMG 5315 Custom

U Orahovici je Papuk poveo u susretu sa Slatinom u 23. minuti zgoditkom Hađe Bejzaka. U 43. minuti je poravnao Filip Žurga. Pobjedu domaćim igračima donio je svojim pogotkom u 48. minuti Roko Klanac.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”603693″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content