FOTO Pogledajte atmosferu s utakmice Ferdinandovac – Dinamo: Begović solidan u 84 minuta igre, Škaro ostao na klupi

foto: Ivan Balija

Završena je i povijesna utakmica za momčad Ferdinandovca. Ovaj četvrtoligaš na svom je travnjaku dočekao najveći hrvatski klub, zagrebački Dinamo – piše epodravina.hr

Danima su trajale pripreme za ovaj susret i sve je prošlo u najboljem redu. Igrala se utakmica šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Trener Mladen Karan momčad Ferdinandovca poslao je na teren u sastavu 4-1-4-1, na golu je bio Stjepan Peršič, u zadnjoj liniji su bili s lijeva na desno Martin Karlovčan, Robert Kožar Čarli, Vjekoslav Turković i Siniša Đipalo. Zadnjeg veznog igrao je Ivan Begović, dok su vezu držali Josip Fuček, Rade Križanović, Nikola Carek i Luka Jasenko. U napadu je bio Jurica Karan.

foto: Ivan Balija

Zagrebački Dinamo, koji vodi Zoran Mamić, izašao je na travnjak u sastavu: Zagorac Danijel, Marin Antonio, Andrić Komnen, Gojak Amer, Ivanušec Luka, Burton Robert Lee, Theophile Catherine Kevin, Stojanović Petar, Šutalo Josip.

foto: Ivan Balija

Inicijativu je očekivano imala gostujuća momčad. Posebno je zanimljivo bilo prvo poluvrijeme u kojem su domaći dobro parirali prvoligašu, a kod rezultata 0-2 zabili su i gol nakon kornera. Skočio je Čarli i prebacio nazad na prvu gdje je Križanović pospremio loptu u mrežu. Malo je reći da je sve na stadionu eruptiralo!

foto: Ivan Balija

U drugom dijelu Dinamo je očekivano dodao gas i zabio još pet komada pa je završilo 1-7.

(epodravina.hr, foto: Ivan Balija)

[g-gallery gid=”606721″]