MAJDENIĆ DEBITIRAO POBJEDOM Hat-trick Matije Matokovića i trijumf Papuka protiv Rudara u Murskom Središću

Nogometaši orahovačkog Papuka u sklopu 6. kola 3. HNL Sjever uzdignutih su ruku napustili Mursko Središće gdje su svladali domaćeg Rudara s konačnih 3:5.

Pogotke za Papuk postigli su hat-trick Matija Matoković te dva Benjamin Radinković. Vrijedna je ovo pobjeda Orahovčana pod vodstvom novog, mladog trenera Martina Majdenića.

-Odigrali smo jako dobru utakmicu, težili, onako kako sam i najavio po svom dolasku u klub, brzom i modernom nogometu u kojem je najvažnije postići pogodak više od protivnika. Od samog početka utakmice postavili smo čvrsto obrambeni blok, počevši od sredine terena, a prijetili iz brze kontre. Puno nam se toga otvorilo upravo kroz tu kontru gdje smo postigli nekoliko pogodaka i mirnije ušli u drugi dio. U drugom dijelu smo malo pali, primili dva pogotka iz naših pogrešaka, no napad je sve nadoknadio i upisali smo potpuno zasluženo sva tri boda. Presretan sam ovom mojom debitantskom pobjedom, no više sam sretan pristupom i voljom momaka koji su pokazali da su iznimno kvalitetna momčad – rekao je odmah nakon utakmice Majdenić te izdvojio igrača utakmice:

-Uh, ovo mi je najteži dio. Svi su odigrali jako dobru utakmicu i zaista mi je teško nekoga izdvajati. Ipak, Matija Matoković je postigao tri pogotka i djelovao odlično na terenu pa neka taj epitet ovog puta ponese on. Ali, ponavljam, ovu utakmicu dobila je momčad i ja dečkima od srca čestitam – zaključio je trener Papuka Majdenić.

Trener Papuka Martin Majdenic 728x900

Rudar Mursko Središće – Papuk Orahovica 3:5
Igrač utakmice: Matija Matoković

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić i M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content