Nagrađene institucije, udruge i pojedinci koji su ostavili trag na području županije

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije danas (četvrtak) su dodijeljena javna priznanja institucijama, pojedincima, klubovima i društvima koja su svojim trudom, znanjem i radom ostavili trag na području županije.

Zlatnu plaketu, kao najviši izraz priznanja za izuzetne zasluge i doprinos razvoju javnog zdravstva, dobio je Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije.

MG 7001

Godišnje nagrade dobili su Obrt automehanika i limarija Slavka Vraneka iz Pitomače za iznimne rezultate i doprinos u razvoju obrtništva i malog poduzetništva, Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica za iznimne rezultate i doprinos razvoju glazbene umjetnosti, Gradski muzej Virovitica za izniman doprinos razvoju muzejske djelatnosti, Pučko otvoreno učilište Slatina za izniman doprinos razvoju obrazovanja i kulture, Industrijsko-obrtnička škola Slatina za izniman doprinos i ostvarene rezultate u djelatnosti odgoja i obrazovanja te Brana d.o.o Virovitica za iznimne rezultate i doprinos razvoju gospodarstva.

Povelju zahvalnosti dobili su Berislav Martinčević (posthumno), Društvo psihologa Virovitičko-podravske županije, Mato Bubaš, Srednja škola Stjepan Ivšić Orahovica, Slatinski informativni centar, Razvojna agencija VTA, Vatrogasna zajednica pokrajine Tirol, Sanja Sudar, dok je Povelju humanosti dobio Slavko Nemet iz Pitomače te Udruga Fraternite Catalogne Croatia iz Perpignana (Francuska).

Javna priznanja dobitnicima uručili su predsjednik županijske skupštine Miran Janečić i župan Igor Andrović, u nazočnosti premijera Andreja Plenkovića, dok je u ime nagrađenih na priznanjima zahvalio ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” dr. Miroslav Venus. (www.icv.hr, ml; foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”603888″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content