SMJENA NA KLUPI PITOMAČKOG ČETVRTOLIGAŠA Ivan Presečan naslijedio Gorana Bosilkovskog pred susret s Bilogorcem

Nakon poraza 3:1 u Garešnici od Garića, u 3. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, uprava Nogometnog kluba “Pitomača” i trener seniorske momčadi Goran Bosilkovski sporazumno su raskinuli dosadašnju suradnju.

-Dosadašnjim igračima i klubu želim puno uspjeha u daljnjem natjecanju – nakon završetka jedne epizode u svojoj trenerskoj karijeri rekao je dosadašnji trener Bosilkovski, koji nastavlja raditi u klubu s mlađim uzrasnim kategorijama.

Na popodnevnom sastanku jučer (četvrtak) je za novog trenera seniorske momčadi imenovan Ivan Presečan, koji je do prije dva tjedna bio prvotimac Pitomače. U svojoj igračkoj karijeri Presečan je igrao za niz kubova: Graničar iz Đurđevca, Mladost iz Kloštra Podravskog, Croatiju iz Grabrovnice, Zelinu, Slaven Belupo, Dravu iz Podravskih Sesveta, austrijski Stuben, Pitomaču…

Posljednjih pet godina Ivan Presečan se kalio i kao trener u Mladosti iz Kloštra Podravskog i Podravcu iz Dinjevca. S kloštranskom Mladosti je osvojio i Kup Koprivničko–križevačke županije.

-U subotu na našem terenu cilj nam je osvojiti tri boda i samo o tome razmišljamo – najavio je novi strateg Pitomače Ivan Presečan.

Utakmica s novakom u ligi Bilogorcem iz Velikog Trojstva igra se na pitomačkom Gmanju u subotu, 5. rujna u 17 sati. To će biti prva utakmica na obnovljenom terenu u Pitomači.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)