Uvjerljiva pobjeda kadeta i remi juniora Virovitice s Podravcem iz Virja: Odigrano 5. kolo liga Nogometnog središta Sjever

Odigrane su utakmice 5. kola Kvalitetnih liga Nogometnog središta Sjever za kadete i juniore.

Kadeti Virovitice pobijedili su na svom terenu Podravac iz Virja rezultatom 7:0. Domaći igrači su bili uvjerljivi. Četiri pogotka postigao je Luka Skupnjak, a po jednom su mrežu pogodili Tin Cader, Leon Lipovac, Manuel Pelikan i Vlatko Tutić.

IMG 6865 Custom

U juniorskoj utakmici istih protivnika gosti su iskoristili mlak ulazak domaćih igrača i poveli 2:0. U posljednjoj minuti prvog dijela Fran Prister smanjuje na 2:1. Luka Bratanović u 57. minuti nepotrebno zarađuje drugi žuti karton, pa domaća momčad do kraja igra s igračem manje. Dvije minute kasnije Fran Prister svojim drugim zgoditkom uspijeva izjednačiti rezultat. Do kraja se igralo otvoreno. Obje momčadi su propustile nekoliko izglednih prilika, ali se rezultat nije mijenjao. Domaćim juniorima se osvetio slab ulazak u susret, zbog čega nisu upisali sva tri boda.

IMG 6873 Custom

Kadeti i juniori Pitomače ovo kolo su bili slobodni.

U idućem kolu kadeti i juniori Virovitice gostuju u Bjelovaru kod istoimenog domaćina, a Pitomača je domaćin Tehničaru iz Cvetkovca.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 6874 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content